DOVO Mäyränkarvasuti – ”Silver Tip Alu-Black”

124,60 

Tämä partasuti tyydyttää vaativimmankin höylääjän tarpeet. Sudin ”Silvertip” harjaksiin on valikoitu ainoastaan kaikkein pehmeimmät, harvinaisimmat ja kalleimmat saatavilla olevat mäyränkarvat.

Tällä huippulaatuisella partasudilla parranajovoiteiden tai -saippuoiden vaahdottaminen ja tasainen levitys ennen parranajoa tuntuu todelliselta arjen luksukselta.

Kahvaosan korkeus 53 mm, harjasten pituus 54 mm, kokonaispituus 107 mm.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 90 120 011 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
 

Kuvaus

Tämä partasuti tyydyttää vaativimmankin höylääjän tarpeet. Sudin ”Silvertip” harjaksiin on valikoitu ainoastaan kaikkein pehmeimmät, harvinaisimmat ja kalleimmat saatavilla olevat mäyränkarvat. Tällä huippulaatuisella partasudilla parranajovoiteiden tai -saippuoiden vaahdottaminen ja tasainen levitys ennen parranajoa tuntuu todelliselta arjen luksukselta.
Kahvaosan korkeus 53 mm, harjasten pituus 54 mm, kokonaispituus 107 mm.

Partasuti saattaa tuoksahtaa koijauheelle ensimmäisten muutamien käyttökertojen aikana, mutta sen jälkeen tuoksu katoaa. Tämän aiheuttaa harmiton säilöntäaine millä torjutaan bakteereja ja mikro-organismeja mäyränkarvasta, normaalisti tämä aine huuhtoutuu pois sudista muutamilla käyttökerroilla.

Huuhdo partasuti aina kädenlämpöisellä vedellä käytön jälkeen ja aseta se kuivumaan.  Älä koskaan käytä kuumempaa vettä huuhtomiseen. Kuivatukseen suositellaan tähän soveltuvaa telinettä. Partasutia ei tule koskaan pestä käyttäen desinfiointiaineita.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DOVO Mäyränkarvasuti – ”Silver Tip Alu-Black””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.