Merkur 34G Partahöylä Heavy Duty

56,90 

Merkur 34C partahöylä on yksi maailman myydyimpiä sarjassaan. Höylä koostuu kahdesta osasta, mikä helpottaa ja nopeuttaa partaterän asettamista. Vahva ja paksu 7,6 cm pitkä ajovarsi on varustettu huolitellulla kuviolla, mistä saat tukevan otteen myös märillä käsillä.

34C:n suosio perustuu ehdottomasti sen klassiseen ajopäähän, mikä ajossa hyödyntää sen painoa antaen sulavan ja mukavan ajamisen. Tämä höylä soveltuu niin aloittelijalle kuin jo kokeneellekin märkä-ajajalle.

Partahöylä toimitetaan yksittäispakattuna, pakkauksessa yksi ajoterä mukana.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 90 34 003 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
 

Kuvaus

Merkur 34G on kullanvärinen versio Merkur 34C:stä, joka on yksi maailman myydyimpiä sarjassaan. Höylä koostuu kahdesta osasta, mikä helpottaa ja nopeuttaa partaterän asettamista. Vahva ja paksu 7,6 cm pitkä ajovarsi on varustettu huolitellulla kuviolla, mistä saat tukevan otteen myös märillä käsillä.

34G:n suosio perustuu ehdottomasti sen klassiseen ajopäähän, mikä ajossa hyödyntää sen painoa antaen sulavan ja mukavan ajamisen. Tämä höylä soveltuu niin aloittelijalle kuin jo kokeneellekin märkä-ajajalle.

Partahöylä toimitetaan yksittäispakattuna, pakkauksessa yksi ajoterä mukana.

Aloittelijan näkökulmasta erinomainen ensihöylä perustuen sen painon ja koon tasapainoon niille, joilla ei ole kokemusta laadukkaasta ja tarkasta parranajovälineestä.

Parranajo ärsyttää aina ihoa, tällä höylällä vähäisellä ajovaivalla saavutat silkinpehmeää ja tarkkaa ajojälkeä.

Katso Viking Hunkin klassiset parranajo-ohjeet ja vinkit, niillä onnistut varmasti!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Merkur 34G Partahöylä Heavy Duty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.